Compleet en goed geregeld

Gezinsondersteuning op maat

Elk gezin heeft andere behoefte aan ondersteuning. TiGO sluit aan bij de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van uw gezin. U regisseert zelf de zorg en TiGO is hierin coachend en ondersteunend. Door op maat ondersteuning te bieden, worden de kennis, vaardigheden, persoonlijke kwaliteiten versterkt met als gevolg dat draagkracht en draaglast in jullie gezin in balans blijft. Kortom: Het gewoon samen fijn hebben.

Wat doen we?

Omdat we maatwerk leveren komen wij vrijblijvend bij u langs om te inventariseren wat uw precieze ondersteuningsvraag is. Welke specifieke wensen u heeft en welke eisen u aan de gezinsondersteuner stelt. Met elkaar kiezen we de momenten, de vorm en de intensiteit van de ondersteuning. TiGO zoekt met jullie naar en passende oplossingen.

Wij zullen vervolgens in samenwerking met jullie gezin op zoek gaan naar de gespecialiseerde gezinsondersteuner met ervaring en opleiding afgestemd op uw specifieke ondersteuningsvraag. We besteden veel tijd en aandacht aan een goede klik tussen de gezinsondersteuners en jullie gezin. Want een goede klik maakt honderd procent verschil in hoe jullie de ondersteuning ervaren.

Als we de geschikte gezinsondersteuner hebben gevonden maken wij samen met u een specifiek ondersteuningsplan voor uw gezin. Dit plan wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Alles om een zo prettig mogelijke en professionele ondersteuning te creëren voor u en uw gezin. Ook maken wij een berekening waarin de kosten voor de ondersteuning in kaart worden gebracht zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Op de achtergrond is altijd een team van specialisten beschikbaar, deskundigen, om u te adviseren en begeleiden. Je kan elke vraag aan ons stellen. Wij zoeken de persoon in ons team die de vraag het beste kan beantwoorden.

Missie

TiGO gezinsondersteuning sluit aan bij de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van deze zorg intensieve gezinnen. De professionele zorg, begeleiding en ondersteunende diensten zijn gericht en aanvullend op wat het gezin zelf kan. De ouders zijn hierbij de spin in het web, zij regisseren zelf de zorg in het gezin. TiGO is hierin coachend en ondersteunend

Visie

Mijn visie is een samenleving waarin ouders zelf de zorg voor hun zorg intensieve kind(eren) aankunnen en de kinderen zo lang als mogelijk thuis in huiselijke omgeving opgroeien. Vroegtijdige ondersteuningen van het zorg intensieve gezin, voorkomt grotere zorgintensiteit en maatschappelijke onbalans, in de toekomst.

text-only-logo

E: info@tigogezinsondersteuning.nl
T: (020) 22 02 520


Openingstijden:

Werktijden 24/7