Vraag en aanbod

Op deze pagina de vraag en aanbod van TiGO Gezinsondersteuning. Let wel. Niet alle vraag en aanbod is opgenomen op deze pagina ivm  de privacy van onze gezinnen en medewerkers. Interesse om op deze pagina je hulpvraag of hulpaanbod kenbaar te maken? Of weten wil je weten wat er nog meer aan vraag of aanbod is? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Missie

TiGO gezinsondersteuning sluit aan bij de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van deze zorg intensieve gezinnen. De professionele zorg, begeleiding en ondersteunende diensten zijn gericht en aanvullend op wat het gezin zelf kan. De ouders zijn hierbij de spin in het web, zij regisseren zelf de zorg in het gezin. TiGO is hierin coachend en ondersteunend

Visie

Mijn visie is een samenleving waarin ouders zelf de zorg voor hun zorg intensieve kind(eren) aankunnen en de kinderen zo lang als mogelijk thuis in huiselijke omgeving opgroeien. Vroegtijdige ondersteuningen van het zorg intensieve gezin, voorkomt grotere zorgintensiteit en maatschappelijke onbalans, in de toekomst.

text-only-logo

E: info@tigogezinsondersteuning.nl
T: (020) 22 02 520


Openingstijden:

Werktijden 24/7