Vacatures

Zie je een leuke vacature!!! Reageer dan snel. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Marjolein@tigogezinsondersteuning.nl of per post naar TiGO Gezinsondersteuning. afdeling personeelszaken, Gerard Doustraat 47, 3781 EJ Voorthuizen. Voor meer informatie over de vacatures kan je bellen met 020 220 2520

Gezinsondersteuner

Nijkerk

 

Gezinsondersteuner Nijkerk op zzp basis, voor Ambulante begeleiding van een meisje 4 jaar met ASS en een ontwikkelingsachterstand

 

Het  gezin bestaande uit Vader, moeder, twee dochters van 7 jaar en 4 jaar en een zoontje van 3 maanden.

Vader en moeder willen ondersteuning in het gezin om overbelasting te voorkomen. Tijd voor zichzelf en hun andere kinderen te hebben.

Problematiek

Het meisje van 4 jaar is  gediagnostiseerd met Autisme. Daarnaast heeft ze een ontwikkelingsachterstand. Overdag zit ze op het Robertshuis. Ze word met de bus na schooltijd naar huis gebracht. De ambulante begeleiding vind thuis plaats. In de voor haar bekende omgeving kan ze tot rust komen en de prikkels die ze in de loop van de dag heeft opgedaan, verwerken.

Het jongste zoontje van 3 maanden heeft het syndroom van Down. Hij is het zonnetje in huis.

Er word naast de regulieren ook gevraagd om zo af en toe op te passen op de kinderen. Dit is  altijd in overleg.

Werkplek: Aan huis

van activiteiten: moeten, nodig en mogen

Werktijden

Deze begeleiding is nodig op 1 of meerdere van deze dagen, om het weekend:

- Maandag middag van 15.00 – 18.00 uur

- Dinsdag middag van 15.00 – 18.00 uur

- Donderdag van 15.00 – 18.00 uur

In overleg buiten reguliere tijden.

 

Werkhouding:

Je werkt zelfstandig in het gezin. Je werkt samen en stemt af met Ouders.

Uurtarief is afhankelijk van diploma's en ervaring.

Heb je interesse in de vacature of weet je iemand anders die geschikt zou zijn voor deze functie?

Neem contact op!

Neem contact op!

Missie

 

TiGO Gezinsondersteuning sluit aan bij de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van zorgintensieve gezinnen. De praktische professionele zorg, begeleidende en ondersteunende diensten zijn gericht en aanvullend op wat het gezin zelf kan. Ouders zijn hierbij de spin in het web, zij regisseren (indien mogelijk) zelf de zorg in het gezin. TiGO is hierin coachend en ondersteunend.

 

Visie

 

Een samenleving waarin ouders zelf de zorg voor hun kind(eren) aankunnen en de kinderen thuis in huiselijke omgeving opgroeien. Vroegtijdige praktische ondersteuningen van zorgintensieve gezinnen voorkomt grotere zorgintensiteit en maatschappelijke onbalans, in de toekomst.  De hulp wordt zo vroeg mogelijk geboden, is vraaggericht, met respect voor eigen regie en behoeften van de ouders en hun kinderen.

 

text-only-logo

E: info@tigogezinsondersteuning.nl
T: (020) 22 02 520


Openingstijden:

Werktijden 24/7